1Is gespecialiseerd in ontwikkeling en kennisoverdracht op het gebied van bedrijfsspionage en economische spionage, sabotage, social engineering, insider threat, ondermijning, contraspionage en humint.

2De seminars zijn gebaseerd op wetenschappelijke scripties en onderzoeken, geëvalueerde rapportages en documentatie van bijzondere bronnen en onze eigen kennis en ervaringen.

3De workshops zijn gebaseerd op het versterken van theoretische kennis en aangevuld met ervaringen uit de praktijk.

4Gastsprekers en docenten staan voor hoogwaardige kennis van zaken en voor een optimale kennisoverdracht.

5Staat voor hoogwaardige professionalisering van uw organisatie en voor een gewenst resultaat.

Waarom SecPrevent?

In de 21ste eeuw zorgen wereldwijde criminele en terroristische bedreigingen en bedrijfs- en economische spionage steeds meer en sneller dan ooit tevoren voor ernstige verstoringen bij de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties. SecPrevent biedt zijn unieke team (cyber en fysiek), opleidingsvormen en netwerk aan om u en uw organisatie alert en veerkrachtig te zijn tegen deze bedreigingen. Er is vandaag de dag een overvloed aan informatie, maar ons kritisch denken, kennis van analyse, security en spionage zorgt ervoor dat we een effectief product leveren om uw veerkracht bij wereldwijde bedreigingen te verbeteren, te onderkennen en te mitigeren. 

Wat is uw uitdaging?

Omhoog