Reizen naar landen met een (verhoogd) veiligheidsrisico

Reizen naar landen met een (verhoogd) veiligheidsrisico is een eendaagse workshop voor de professional.

slider3

Inhoud

De workshop "Reizen naar landen met een veiligheidsrisico" is voor professionals die hierover nog geen of weinig kennis bezitten. Tijdens de workshop komen de ‘do’s and don’ts’ aan bod die u helpen bij uw reis. Details zoals fysieke en digitale aspecten en de consequenties van onbevoegde beïnvloeding worden besproken. De workshop  'Reizen naar landen met een veiligheidsrisico  ' is voor professionals die hierover nog geen of weinig kennis bezitten, maar is ook geschikt degene die zijn kennis wil vernieuwen..

Achtergrond

Bedrijven en overheidsorganisaties krijgen steeds vaker te maken met het ‘Reizen naar landen met een veiligheidsrisico’. In kranten staan regelmatig artikelen over onveiligheid, onbevoegde beïnvloeding van elektronische apparatuur of het stelen van data of geclassificeerde informatie door spionage. Voor onveilig handelen tijdens verblijf in een land met een veiligheidsrisico hebben reeds velen een hoge prijs betaald. Reizen naar een land met een veiligheidsrisico vereist een andere ‘mindset’. Naast beveiligingsmaatregelen is aangepast gedrag noodzakelijk.

Doelgroep

De workshop is in het bijzonder geschikt voor leidinggevenden en functionarissen afkomstig uit de rijksoverheid, provincies, gemeenten, civiele organisaties en het bedrijfsleven die uit hoofde van hun functie reizen naar en/of verblijven in landen met een (verhoogd) veiligheidsrisico.

Inhoud workshop 

De workshop bestaat uit één dag waarbij klassikaal les wordt gegeven. Tijdens de workshop worden onder meer de volgende onderwerpen behandeld:

  • Landen met een veiligheidsrisico
  • Het doel van visa of douane controle
  • Wat moet u voor aanvang van de reis doen
  • Wat moet u tijdens uw reis niet doen
  • Wat moet u na de reis wel doen
  • Aanvullende beveiligingsmaatregelen (hardware)
  • Signalen die dwingen naar een gepaste waakzaamheid
  • Consequenties van onbevoegde beïnvloeding

Bijzonderheden

Voorafgaand aan deze workshop is ondertekening van een geheimhoudingsverklaring vereist.

Aanmelden

Voor meer informatie over de workshop kunt u een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)35 2340422.

U kunt zich ook direct voor de workshop aanmelden via het contactformulier.

 

Docenten

De docenten van deze workshop hebben operationele ervaring bij Nederlandse inlichtingendiensten, bijzondere politie-eenheden en de Ministeries van Defensie en Justitie. Er wordt gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden en van de ervaringen die de docenten hebben opgedaan gedurende hun operationele werkzaamheden in het buitenland.
De workshop kan op maat worden afgestemd op uw kennisbehoefte.

Investering

Prijs per cursist inclusief BTW., parkeren, oefenmaterialen, gebruik WiFi, koffie, thee en lunch is € 949,85.

 

Duur

De workshop 'Reizen naar landen met een (verhoogd) veiligheidsrisico' bestaat uit één lesdag..

Lestijden en locaties

De lestijden zijn van 08.30 - 16.30 uur. Locatie is het Landgoed Beukbergen (ISEG), wat is gelegen aan de  Amersfoortseweg 59 3712 BB Huis Ter Heide.

De workshop 'Reizen naar landen met een (verhoogd) veiligheidsrisico" wordt op locatie Landgoed Beukbergen gegeven met inachtneming van de richtlijnen die zijn gesteld door het RIVM m.b.t. COVID-19!

Certificaat

Na het volgen van de cursus ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname vanuit het ISEG Training Center.

Data

Op aanvraag.

Voor meer informatie over de cursus kunt u een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)35 2340422.

U kunt zich ook via deze website aanmeldnen voor de workshop via het contactformulier van SecPrevent

  

Zijn er nog vragen en/of opmerkingen over de opleiding? Neem dan contact met ons op

Waarom SecPrevent?

In de 21ste eeuw zorgen wereldwijde criminele en terroristische bedreigingen en bedrijfs- en economische spionage steeds meer en sneller dan ooit tevoren voor ernstige verstoringen bij de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties. SecPrevent biedt zijn unieke team (cyber en fysiek), opleidingsvormen en netwerk aan om u en uw organisatie alert en veerkrachtig te zijn tegen deze bedreigingen. Er is vandaag de dag een overvloed aan informatie, maar ons kritisch denken, kennis van analyse, security en spionage zorgt ervoor dat we een effectief product leveren om uw veerkracht bij wereldwijde bedreigingen te verbeteren, te onderkennen en te mitigeren. 

Wat is uw uitdaging?

Omhoog