Deelnemers die het seminar Advanced Security Intelligence Awareness hebben doorlopen ontvangen een certificaat van bekwaamheid.

Deelnemers die een workshop hebben gevolgd, ontvangen een certificaat van deelname.

Waar vind ik de Algemene voorwaarden?
De Algemene voorwaarden kun je vinden op de website, maar je kunt ze ook hier downloaden.
Hoe kan ik mij aanmelden?
Aanmelden is tot 14 dagen voor aanvang van de volledige seminar of workshop mogelijk en dient te geschieden via aanmeldpagina.
Hoe kan ik mij afmelden?
Afmelden is tot 14 dagen voor aanvang van een seminar of een workshop mogelijk en dient te geschieden via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kan ik vrijstellingen krijgen voor programmadelen uit de seminar?
Neen, dat is niet mogelijk.
Kan het lesgeld ook in gedeelten worden betaald?
Ja, dat is mogelijk voor zakelijke klanten. U dient daartoe wel een verzoek in te dienen. Het lesgeld wordt dan periodiek verrekend middels een zakelijke incasso.
Ik heb een lesdag gemist. kan ik die inhalen?
U past in bij eerst volgende of parallelle opleiding. In de regel is dus inhalen wel mogelijk!

Waarom SecPrevent?

In de 21ste eeuw zorgen wereldwijde criminele en terroristische bedreigingen en bedrijfs- en economische spionage steeds meer en sneller dan ooit tevoren voor ernstige verstoringen bij de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties. SecPrevent biedt zijn unieke team (cyber en fysiek), opleidingsvormen en netwerk aan om u en uw organisatie alert en veerkrachtig te zijn tegen deze bedreigingen. Er is vandaag de dag een overvloed aan informatie, maar ons kritisch denken, kennis van analyse, security en spionage zorgt ervoor dat we een effectief product leveren om uw veerkracht bij wereldwijde bedreigingen te verbeteren, te onderkennen en te mitigeren. 

Wat is uw uitdaging?

Omhoog