Algemene informatie.

Op onze site kunt u veel informatie over onze trainingen en workshops terugvinden. Maar het is altijd mogelijk dat het voor u niet helemaal duidelijk is. Stel dan een vraag aan ons docententeam. Het team beantwoordt vragen over: de workshops en trainingen en over de inhoud van de lesstof (voor zover van toepassing).

Maak gebruik van het onderstaand contactformulier en geef de vragen op, die u graag beantwoord wilt hebben. In de regel worden vragen binnen vier werkdagen beantwoord.

 
Postbus 30023 1303 AA Almere
KVK-nummer: 32138528
Btw-nummer: NL001311751B87
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 43 874 565

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Waarom SecPrevent?

In de 21ste eeuw zorgen wereldwijde criminele en terroristische bedreigingen en bedrijfs- en economische spionage steeds meer en sneller dan ooit tevoren voor ernstige verstoringen bij de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemingen en organisaties. SecPrevent biedt zijn unieke team (cyber en fysiek), opleidingsvormen en netwerk aan om u en uw organisatie alert en veerkrachtig te zijn tegen deze bedreigingen. Er is vandaag de dag een overvloed aan informatie, maar ons kritisch denken, kennis van analyse, security en spionage zorgt ervoor dat we een effectief product leveren om uw veerkracht bij wereldwijde bedreigingen te verbeteren, te onderkennen en te mitigeren. 

Wat is uw uitdaging?

Omhoog